In de wijnbouw liggen mijn wortels. Op de boerderij van mijn ouders leerde ik wat belangrijk is in de wijnhandel, namelijk om een gevoel te hebben voor de rijpheid van de druiven, respect te hebben voor de natuur en vooral om veel geduld te hebben bij de ontwikkeling van de wijnen. Lange tijd bracht ik mijn tijd door in de wijngaard van mijn ouders, of beneden in de wijnkelder.

Ik ben gefascineerd door de aromatische variëteit en de oneindige overvloed van smaak in wijn. Dankzij hem kan ik mijn passie voor aroma's de wereld in brengen. Al mijn Secco-creaties spelen met de geur en smaak van fruit, kruiden, specerijen en bloemen. Tijdens de proeverij gaan mijn vrouw en ik op ontdekkingsreis: samen brengen we elke compositie in balans.

In Toscane vindt de Palio di Siena plaats. Het is de snelste paardenrace in Italië en een enorm spektakel. De uitbundige energie heeft me overweldigd: "Palio" zou de naam van mijn Secco’s moeten zijn! Sindsdien breng ik de sprankelende levensvreugde, de cultuur van genot en de rijke geur van het zuiden, samen in een fles.

Mijn vader was een technologische pionier. Zodra er een nieuwe wijnbouwmachine op de markt was, moest hij het proberen. Er was geen stoppen meer voor hem. Ik ben rusteloos en roekeloos op mijn eigen manier: de zoektocht naar nieuwe wijnen en secco-composities maakt me onvermoeibaar. Tegelijkertijd inspireert het leven me opnieuw en opnieuw.